Benvinguts a Aurora Centre Veterinari

Aurora Centre Veterinari es va inaugurar a principis del 2014 amb la filosofia de donar un tracte proper i de confiança als nostres clients. Les persones que hi treballem tenim una gran vocació per la feina que fem. La nostra gran passió són els animals i estem encantats de dedicar-nos a una professió que exigeix molt però a canvi recompensa amb el tracte diari amb aquests éssers que sempre són agraïts.

La filosofia del nostre centre és donar una atenció propera, de confiança als nostres clients. Volem que les persones que venen se’n vagin a casa amb tots els seus dubtes aclarits i amb sensació de tranquil·litat perquè hem solucionat els seu problema. D’altra banda, ens preocupa que els animals es sentin tranquils i confiats quan venen al nostre centre i no tinguin experiències molt negatives. El benestar animal és una inquietud en la que treballem de forma continuada. Així mateix és important la qualitat assistencial amb un servei que pugui donar solucions als problemes mèdics dels nostres pacients, tan a nivell científic (amb els nostres coneixements i dels especialistes que ens donen suport) com a nivell tècnic (amb tots els serveis que tenim activats).

Qui som

Aurora Alba

Aurora Alba

Llicenciada en veterinària

Em dic Aurora, sóc llicenciada en veterinària per la Facultat de Veterinària de la Universitat Autònoma de Barcelona des de l’any 1999. Tinc la sort tenir una professió que em permet dedicar-me a dues de les meves passions que son els animals i la medicina. M’he format com a estudiant a diversos centres del nostre estat i del Regne Unit. He treballat a vàries clíniques i hospitals veterinaris, al Centre d’Atenció d’Animals del Vallès Oriental i al Centre d’Atenció d’Animals del Maresme. Durant tot aquest temps he fet formació continuada atenent a cursos, congressos i seminaris de medicina i cirurgia de petits animals. Sóc membre de la Asociación de Veterinarios Españoles Especialistas en Pequeños Animales (AVEPA). D’altra banda m’interessa molt la protecció i el benestar dels animals. Col.laboro amb diverses associacions proteccionistes i sóc membre del Comité de Veterinaris per la Protecció dels Animals del Col.legi de Veterinaris de Barcelona. Les circumstàncies de la vida m’han portat a engegar aquest projecte en el que tenim una clara filosofia d’empresa que els clients i els pacients siguin tractats amb respecte, honestitat i el millor tracte personal possible, tal com es mereixen.

David

David

Tècnic veterinari

Em dic David, sóc ajudant tècnic veterinari des de l’any 2004. M’interessen molt els aspectes clínics de la meva professió i m’he format a grans centres com l’Hospital Veterinari del Maresme (Mataró) i l’Hospital Clínic Veterinari de la UAB. D’altra banda estic molt implicat amb la protecció i el benestar animal i he estat treballant a l’SPAM (Protectora de Mataró). M’incorporo a aquest equip perquè comparteixo la filosofia de donar un bon servei en un ambient familiar i de confiança, amb un bon tracte cap als nostres clients i pacients.

Antonia

Antonia

L‘Antonia va arribar al centre el primer dia que vam obrir de cara al públic. Venia en molt mal estat ja que patia una hèrnia diafragmàtica i fractures a les dues extremitats anteriors. Després de la cirurgia i un cop recuperada, s’ha quedat com a part de l’equip. Relacions públiques de la clínica!